• 1

  .

 • 2

  .

 • 3

  .

 • 4

  .

Lehdellä Nimeltä Seiska Rullaa Hienosti

Lehdellä Nimeltä Seiska Rullaa Hienosti

Maamme katsotuimpien lehtien klubiin on selvästi kohonnut Seiska. Kotimaamme on ollut melko huomattavan ajan lehtien selailun kärkimaita. Huomattava osuus äidinkielenään suomea puhuvista lueskeleekin vähintäänkin yhtä lehtijulkaisua säännönmukaisesti viikottain. Jos käy niin, että Seiska pitää yllä levikkiä samaisella intensiteetillä tulee muilla aikakauslehdillä olla hankaluuksia pysyä mukana.seiska lehtiTärkeä ominaisuus, jolla Seiska nousee yli vastaavista julkaisuista lienee kyseisen lehden väsymätön uudistuminen. Lehtifirma on varmasti ymmärtänyt, että yleisökunnan muuttuessa niinikään aikakauslehden olisi hyvä pysyä ajantasalla tarttuakseen kiinni lukijoistaan. Missiota ei tee helpommaksi sellainen seikka, että lehtijulkaisun kuluttajat näyttävät olevan yleisesti ottaen tottuneet vaatimaan paljon. Nykyaikaistamisesta välittämättä Seiska toimituksessa on aina pidetty tiukasti kiinni korkealuokkaisuudesta. Markkinoiminen on hoidettu ammattimaisuudella, koska aikakauslehti on selkeästi saatu pidettyä trendikkäänä kuten myös houkuttelevana.

Uusi trendi lehtien markkinoilla näyttäisi olevan toimituksen siirtyminen verkkoon. Suosituimmat lehtitalot tuottavat sisältöä lisäksi netissä nykyisin. Seiska on selvästi lähtenyt mukaan verkkobisnekseen tuoden käyttöönsä kännykkälehden, jota saa lukea niin puhelimella kuin myös tabletilla. Se pyrkii omalta osaltaan tuomaan lehteä lähemmäksi käyttäjää, siitä syystä että nyt painosta voidaan lueskella kaikkialla ja myös mihin aikaan hyvänsä. Se riittää, jos rekisteröidyt käyttämällä älypuhelimellasi sovellukseen ja sen jälkeen alat käyttämään. Toiset kilpailevista lehdistä eivät ole vieläkään hypänneet mukaan mobiilipuolelle niin kovaa, niinpä Seiska kilpailuasemalle kyseessä näyttäisi olevan selkeä etu. Kännykällä lukeminen tulee suurella todennäköisyydellä nousemaan tulevaisuudessa, niinpä tämä etu saatetaan tuhota äkkiä.

Varmaa on epäilemättä se, että pienessä maassa ei voi pärjätä tuottamalla vain ja ainoastaan pienemmälle ryhmälle suunnattua julkaisua. Kyseinen asia on todennäköisesti huomattu Seiska päätoimituksessa, kun tuotteet on suunnattu laajalle yleisölle. Puhuttelevan sekä ensiluokkaisen sisällön myötävaikutuksella lehti on nähtävästi noussut yhdeksi suurimmista. Luettavaa tuodaan Seiska kansissa erilaisille lukijoille yhteiskuntaluokasta välittämättä. Saattaisi ensinäkemältä ajatella, jotta päämäärä kaikkien viihdyttämiseen olisi huono tavoite joka saa aikaan sen, että Seiska ei houkuta suoraan sanottuna yhtään ketään. Tämä ei silti Seiska tapauksessa ole siltikään toteutunut, koska laatunormit on käytössä ja tämän päälle julkaistava materiaali on edelleenkin puhuttelevaa. Ihmiset lueskelevat lisäksi aktiivisesti iltapäivälehtiä, mitkä ovat perinteistä massamediaa.

Www on selvästi muuntanut ihmisten ostokäyttäytymistä ja 7 Päivää hinta epäilemättä uudenlaisen mahdollisuuden on huomannut mm. Seiska julkaisusta tunnettu organisaatio. Nopein keino ostaa julkaisu tuntuisi olevan tilauksen suoritus webissä. Nykypäivänä puhelinmyyjät eivät näyttäisi saavan samalla lailla kuluttajia kuten aikaisemmin, jolloinka lehden ostaminen toteutettiin useimmissa tapauksissa puhelimitse. Siihen saattaa mahdollisesti olla osasyynä yleiset muutokset suhtautumisessa, johtuen siitä että puhelinmarkkinointi koetaan useasti häiritseväksi ja näinollen myyjästä pyritään irroittautumaan erityisen kiivaasti. Lisäksi webissä voi täysin rauhassa katsella lehden tarjousta tuntematta myyjän painostusta. Siinä tapauksessa, että tyrkyttämistä ei tapahdu ostaa asiakas oikeasti juuri sitä, jota tarvitsee.

Aikakauslehtiä myyvät yritykset tiedostavat, että aavistuksen reilut 5 miljoonaa suomalaista ei kykene pidätellä pystyssä montaa lehtitaloa. Edellä mainitun johdosta ensi kuluttajista väännetään voimallisesti. Kiristyvä yritysten välinen kamppailu näyttäisi olevan asiakkaille yleensä positiiven asia. Hyvien asiakassuhteiden houkuttelemiseksi lehtimyyntiyritykset ovat lähteneet rajuun hintakilpailuun, mikä osaltansa rokottaa katteita. Useasti aikakauslehdillä näyttää olevan tarjouspaketti, mikä anaa asiakkaalle oheistuotteita. Näyttää olevan aika yleistä, että lehtikamppanja tuo yritykselle vain rahallisia tappioita. Voittoja kerrytetään vasta sitten, jos tilausta jatketaan kamppanja-ajan jälkeen. Tappiolliseen markkinointiin näyttää olevan varaa, sillä Seiska tuottava yhtiö näyttää olevan neljän tuottoisimman alalla toimivan yrityksen ryhmässä

You can support our ministry here

 Service Times

SUNDAYS
10AM – 12PM

MONDAYS
(INTERCESSORY PRAYER MEETING)
7:30PM-8:30PM

FRIDAYS
(PRAYER MEETING)
7PM –9PM

LAST FRIDAYS OF MONTH
(OPEN HEAVENS)
7PM –9PM

Service Location

BEXLEYHEATH ACADEMY

Lower Hall Woolwich Road Bexleyheath 
Kent
DA6 7DA
United Kingdom

 

T: 020 3659 8786

M: 079 3925 1907

E: admin@goshenlight.org